Esports

Vuit patinadores del CP Cambrils participen al II Trofeu Ciutat de Vinaròs de patinatge artístic

Per Redacció

Al davant, d'esquerra a dreta Montserrat Rius, Alba Muñoz, Laia Gavaldà, Paula Bonillo i Laia Plana. Al darrere, l'entrenadora Núria Ramiro, Itziar Rofes, Sheila Hurtado, Maria Carbó i Judit Carbó

El passat dissabte 14 de setembre, vuit patinadores del CP Cambrils es van desplaçar fins a Vinaròs per participar al II Trofeu Ciutat de Vinaròs, al qual van ser convidades per segon any consecutiu. Hi van participar uns 109 patinadors procedents de les comunitats valenciana, madrilenya, aragonesa i catalana, de totes les categories, des de benjamí fins a sènior.

Divendres a la tarda van tenir lloc els entrenaments i dissabte va fer-se la competició. Les patinadores cambrilenques que van participar en aquest trofeu van ser: en categoria aleví, Maria Carbó que va obtenir la 7a posició, Itziar Rofes que va quedar la 12a i Laia Gavaldà que va quedar la 13a; en la categoria infantil, la patinadora Sheila Hurtado va pujar al podi al quedar classificada en la 2a posició; en la categoria cadet, la patinadora Alba Muñoz també va pujar a la 3a posició del podi i Paula Bonillo va quedar en el lloc 18. Per últim, en la categoria juvenil, la patinadora cambrilenca Montse Rius va quedar en 6a posició i Laia Plana en la 9a.

En acabar la competició, el patinador Sergio Canales, campió d’Espanya 2013 i subcampió d’Europa en categoria juvenil va delectar el públic assistent fent una exhibició del seu disc.

Comenta aquest article