Societat

La colla infantil dels Diables Els Cagarrieres participa a les Fires i Festes de Sant Sadurní d'Anoia

Per Redacció

Els diables cambrilencs al correfoc de Sant Sadurní d'Anoia

El passat 10 de setembre, la colla infantil dels Diables Els Cagarrieres de Cambrils va participar al correfoc infantil de Sant Sadurní d’Anoia amb motiu de les Fires i Festes que celebra aquesta població, entre els dies 6 i 9, i que coincideixen en part amb els treballs de la verema.
El correfoc infantil, que va iniciar el seu recorregut per diferents carres i places on es feien les enceses de lluïment, va començar a les nou del vespre i durant més d’una hora es va fer un correfoc intens i lluminós. Les colles infantils que van participar van ser: la colla infantil dels Diables Riudefoc de Sant Pere de Riudebitlles, la colla Jove de Diables Se m’n Refum de Sant Sadurní d’Anoia i la colla infantil de Diables Els Cagarrieres de Cambrils, acompanyats en tot el recorregut pels timbalers de la colla.
 
Una vegada acabat el correfoc, es va fer l’encesa final de lluïment, on les tres colles infantils, totes alhora, van cremar totes les carretilles fins acabar les existències. Després, cada colla de timbalers va fer la seva timbalada, a excepció dels timbalers cambrilencs que van donar per acabat el correfoc al so del Ball de la Pastanaga.

Foto de grup de la colla infantil dels Diables Cagarrieres de Cambrils

Comenta aquest article