Esports

Les aigües cambrilenques acullen una nova prova del Torneig Interclubs de pesca Curricà Costa Daurada

Per Redacció

La tripulació de l'embarcació Mar 2000 de Joan Teixidó va aconseguir la primera posició de la prova

Un total de 23 embarcacions procedents de Torredembarra, Salou, Tarragona i Cambrils van participar a la segona mànega del 3r Torneig Interclubs Curricà Costa Daurada que tenia lloc a les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils, el passat dissabte 14 de setembre. 
La jornada va començar a les 9 del matí, després de realitzar una reunió de patrons i la pesca es va allargar fins a les 14 hores, moment en el que es va realitzar el pesatge. Es van capturar un total de 60,750 kg de peix amb un total de 73 captures entre les que es van pescar llampugues, servioles, palometes, bacoretes, verats i sorells.
 
L’embarcació Mar 2000 de Joan Teixidó, de Tarragona, aconseguia la primera posició i s’emportava també el premi a la peça més gran amb una palometa de 9,3 kg. L’embarcació Delphin II d’Àngel González (Salou) quedava en segon lloc i Split, de Jose Luis Alejandre (Tarragona) en 3r lloc. Entre els participants hi havia l’embarcació Arco de Darwin, de Juan Carlos García, actual Campió del Món de Pesca d’Altura.  
 
En aquest torneig social de pesca al curricà, que compta amb la participació dels ports tarragonins –Port esportiu Tarragona, Port Torredembarra, CN Cambrils i CN Salou– es realitzen un total de 4 mànegues. La primera va ser al port de Tarragona el passat 24 d’agost i després de la de Cambrils, el proper 21 de setembre serà el torn del Port Torredembarra i l'última tindrà lloc el dia 5 d’octubre al CN Salou.  
Aquest any, per primera vegada, el Torneig Interclubs Costa Daurada està integrat en el I Challenge Pesca a Bordo i la classificació puntua per aquest campionat.

Comenta aquest article