Esports

Tres genets cambrilencs pugen al podi de la 6a Copa Costa Daurada de Doma Clàssica celebrada al Club Hípic Castells

Per Redacció

El cambrilenc Josep Castells durant un moment de la prova

El passat 8 de setembre, coincidint amb la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, el Club Hípic Castells va celebrar la 6a edició de la Copa Costa Daurada de Doma Clàssica que, finalment, va ser assolida per la cambrilenca, Anna Franch. La jornada, que va comptar amb la presència de diferents clubs de la demarcació i d’arreu de Catalunya, va transcórrer amb molta esportivitat i un gran nivell competitiu. Hi van prendre part un total de 44 conjunts.


Cinc proves oficials

En total es van celebrar cinc proves oficials, que corresponien a les Reprises AP, 1, 2, 3A i 4. La prova amb major participació va ser la corresponent a la Reprise AP, amb un total de 16 sortides a pista, i que va tenir com a guanyadora a Míriam Carrión. Carrión, que competia amb Dandy XVI, va finalitzar la seva participació amb una mitjana de 69.35%, superant a Jimena Fernández, que muntant a Romis va obtenir un resultat de 68.55%, aconseguint d’aquesta manera la segona posició de la Reprise AP. El podi de la prova el va completar Anna Terradellas. 
 

A la Reprise 1, el genet Carlos Solanes, no va tenir problemes per endur-se’n el triomf després de finalitzar la seva participació a lloms de Titus amb una mitjana de 67.065%. Els seus més immediats classificats va ser, la cambrilenca Laia Homdedeu amb Perdigon, a la segona posició, mentre que Joel Gordillo, que sortia a pista amb Negrito finalitzaria amb la tercera millor puntuació.
A la Reprise 2, les tres primeres posicions es van decidir per un estret marge de punts. La victòria en aquesta ocasió va ser per Marta Royo, seguit del genet cambrilenc, Josep Castells, que amb Especial VIII, va tancar el seu concurs amb un total de 63.587%, mentre que el podi el va completar Nerea González.
A la Reprise 3A, la primera posició es va haver de compartir ex-equo entre Xavier Solé i Joaquim Olivé. El podi de la Reprise 3A, el va completar, Belal Shager. Finalment, el concurs es va completar amb la Reprise 4. Aquesta prova va tancar-se amb triomf de l’amazona cambrilenca, Anna Franch, que a lloms de Beirut, va arrodonir la seva participació amb un bon recorregut que va atorgar-li una mitjana de 64.779%. Per darrere d’Anna Franch, es va situar Elena Anton, superant a Ainhoa Amat.


Imatge d'alguns dels genets participants a la competició

Comenta aquest article