Esports

Les instal·lacions del Club Tennis i Pàdel Marcambrils acullen un torneig en la categoria de bronze del Circuit Català de Pàdel

Per Redacció

Foto de grup de tots els guanyadors i finalistes en cadascuna de les categories del torneig

Cambrils va ser protagonista, aquest passat cap de setmana, d’una prova del Circuit Català de Pàdel organitzat per la Federació Catalana de Pàdel (FCP). Les instal·lacions del Club Tennis i Pàdel Marcambrils van acollir aquest torneig en la categoria bronze. La competició es va disputar al llarg de tota la setmana passada, mentre que les finals es van resoldre durant la jornada de diumenge. Molts aficionats al pàdel van poder gaudir, durant aquests dies, d’uns partits de pàdel de nivell professional. De fet, les 52 parelles participants a l’esdeveniment eren jugadors de la 1a i de la 2a categoria catalana.

Els resultats del torneig

Quant a resultalts, la parell formada per Marino Pérez i Martín del Pontigo –gerent de les instal·lacions de Marcambrils– es proclamaven campions en la 1a categoria masculina, en un partit molt ajustat disputat contra Ivan Grifoll i Santi Castell, que van ser els finalistes. En l’apartat femení, Irene Pacheco i Eva Vives van ser les campiones de la 1a categoria, mentre que les finalistes van ser Montse Maeso i Marina Arjona.
 En la segona categoria masculina, el triomf va ser per a la parella formada per Javier Charquero i Dani Dalmau, mentre que els finalistes van ser Francesc Huguet i Javier Eseban.

 En l’apartat de consolació de la 1a femenina quedaven campiones Mireia Martínez i Lorena Rouillon, i finalistes Ariadna Estevez i Dolors Cabestany. En consolació de 2a masculina, Ferran Barceló i Enric Conca es proclamaven campions, mentre David Jimenez i Txus Borràs eren els finalistes.



Les millors parelles de Tarragona

El guanyador del torneig en la 1a categoria masculina i gerent Club Tennis i Pàdel Marcambrils –Martín del Pontigo–, feia una valoració després del torneig: "Marcambrils ha apropat a les millors parelles de la província de Tarragona a Cambrils i ens dóna a conèixer a Catalunya com un dels referents del millor pàdel de la província".

 Cal recordar que, les instal·lacions de Marcambrils ja acollien, l'any passat, el seu primer Torneig Bronze de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), i aquest any ha repetit superant el nombre d'inscripcions. Per altra banda, el club també ha iniciat les classes de la seva escola de tennis i pàdel, i al llarg de l'any acollirà diversos tornejos de nivell amateur i avançat.

Comenta aquest article