Informació general

Més de 300 alumnes inicien el curs 2013-2014 a l’Escola d’Adults

Per Redacció

Imatge de l'edifici de l'Ateneu, seu del Centre Municipal d'Adults Rosa dels Vents

Un total de 315 alumnes iniciaran el curs, entre els dies 16 i 19 de setembre, al Centre Municipal d’Adults Rosa dels Vents de Cambrils, situat a l’edifici de l'Ateneu. L’escola té programats cursos cada dia des les 9 del matí fins a les 21 hores de la nit, amb només una pausa de les 14 a les 15 hores del migdia.

Els primers a començar les classes, ahir dilluns, van ser els alumnes del curs de formació específic per a l’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM). Aquest curs és la novetat d’enguany i permetrà avaluar els participants sense haver-los d’enviar a fer una prova a un institut on s’ho hagin de jugar tot amb un sol examen. És a dir, si superen el curs podran accedir directament als cicles formatius sense passar cap altra prova d’accés. Per altra banda, aquest proper dijous dia 19 s’iniciarà el curs per als alumnes del Cicle de Formació Instrumental, el cicle de Graduat en Educació Secundària per a persones adultes i el Curs de Preparació per a les Proves d’Accés als Cicles Formatius de Grau Superior. Finalment, a partir de l’1 d’octubre, s’oferiran els Ensenyaments Inicials de català, castellà, anglès i dos nivells de competències informàtiques.

Els cursos del Centre Municipal d’Adults es dirigeixen a persones que vulguin assolir els coneixements necessaris en els ensenyaments inicials, la formació bàsica i la preparació per a l’accés a la formació professional. Els alumnes han de tenir 18 anys o complir-los dins de l’any natural de matrícula, excepte en el curs d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà, que s’hi pot accedir a partir dels 17 anys.

Comenta aquest article