Informació general

S'enderroca la façana de l'antic magatzem de subministraments de la Cooperativa Agrícola

Per Lluís Rovira i Barenys, Judit Pinazo



Ahir es va enderrocar la façana de l'antic magatzem de subministraments de la Cooperativa Agrícola
Ahir al matí es va enderrocar la façana davantera de l'antic magatzem de subministraments de la Cooperativa Agrícola. Recordem que l'enderroc de les antigues instal·lacions de la Cooperativa es van inciar el juny de l'any passat. La façana s'ha mantingut dempeus durant tots aquests mesos a l'espera que Fecsa-Endesa retirés les connexions elèctriques que quedaven pendents. L'empresa cambrilenca Trans-Cambrils ha estat l'encarregada de dur a terme l'enderroc de la façana.

El nou espai de les antigues instal·lacions de la Cooperativa donarà pas a la construcció d'un conjunt d'edificis que incorporaran una gran zona comercial a la planta baixa i una part del primer soterrani, un pàrquing públic i també una gran àrea per a vianants.

L'obertura del recinte on fins fa dos anys hi havia la Cooperativa deixarà pas també a una remodelació viària de la zona. Una de les més importants serà la creació d'una rotonda, a la qual s'hi accedirà des dels principals carrers del Barri Antic, com és el cas del carrer de Foix i dels futurs carrers de l'Oli i del Vi.

Comenta aquest article