Esports

El FC Cambrils segueix sense sumar cap punt en aquest inici de la lliga

Per Redacció

Dani Maireles, autor del gol cambrilenc, disputa una pilota a un jugador del Tortosa en el partit disputat ahir al matí a l'estadi cambrilenc

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 1 - CD Tortosa 2

L'estrena del Cambrils a casa va estar marcada per l'infortuni i es va saldar amb derrota davant del CD Tortosa. El partit es va resoldre en cinc minuts, poc després de l'inici de la segona part. El FC Cambrils s'avançava en el marcador amb un gol de Dani Maireles, al transformar un penal que l'àrbitre havia assenyalat per mans d'un jugador tortosí. Però dos minuts després del gol va venir la jugada desafortunada del partit quan un defensa del Cambrils va voler fer una cessió al seu porter amb tan mala fortuna que el va enganxar a contrapeu i la pilota va acabar al fons de la xarxa. I cinc minuts després, el Tortosa posava l'1 a 2 definitiu quan un jugador d'aquest equip rematava de cap a boca de canó després d'un llançament de falta. Després d'això, no hi va haver oportunitats clares per cap dels dos equips. D'altra banda, en la primera part el joc va ser més vistós i les oportunitats van rondar les dues porteries.
El FC Cambrils jugarà el proper partit al camp de l'Ampolla.

Tercera Catalana

Hospitalet de l'Infant 2 - Cambrils United 0

El Cambrils United va caure derrotat, aquest cap de setmana, en la segona jornada de lliga al camp de l'Hospitalet de l'Infant. Aquesta és la primera derrota de l'equip en aquesta temporada 2013-2014. Al quart d'hora del partit, l'equip local s'avançava en el marcador, mitjançant un gol de falta llançat gairebé des del mig del camp que va sorprendre la defensa i el porter cambrilencs. A partir d'aquí, el Cambrils United va tenir algunes ocasions de gol que no va poder materialitzar i, amb el resultat d'1 a 0 es va marxar al descans. En la represa, l'equip cambrilenc va sortir amb molt empenta per assolir l'empat, però deu minuts després, els locals marcaven el seu segon gol després del llançament d'un córner. Aquest gol va desmoralitzar els jugadors cambrilencs. L'entrenador del Cambrils United va moure la banqueta per intentar capgirar el marcador i, malgrat algunes ocasions de gol de l'equip, el resultat va caure del costat local per 2 a 0.
Aquest proper cap de setmana, el Cambrils United s'enfrontarà a casa contra el Falset Esportiu.

Bàsquet

CB Cornellà 42 - CB Cambrils 50

Primera victòria de la temporada 2013-2014 per a l'equip sènior masculí del CB Cambrils. En la primera jornada de lliga, els cambrilencs es van desplaçar, ahir a la tarda, fins a Cornellà de Llobregat on van aconseguir el triomf amb un resultat de 42 a 50. Un equip molt renovat, tant a la banqueta com a la plantilla, va poder vèncer en un partit marcat per la baixa anotació d'ambdós equips i per la significativa baixa, per lesió, del jugador del Cambrils, "Palli".
El proper cap de setmana, l'equip rebrà la visita del CN Terrassa.

 

Comenta aquest article