Esports

La selecció catalana absoluta, convidada de luxe a la presentació dels equips del Cambrils CH

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la disputa, ahir, del partit disputat entre la selecció catalana absoluta i el Cambrils CH

El Cambrils Club d'Hoquei va fer, ahir al vespre, l'habitual presentació dels equips del club en l'inici de la temporada. La festa de l'hoquei d'ahir, a més, va tenir un convidat de luxe amb la selecció catalana absoluta que es va enfrontar amb l'equip sènior del Cambrils CH. El resultat va ser de 3 a 8 a favor de la selecció catalana. Pel Cambrils CH van marcar Mena, Arcos i Oriol.
El Cambrils està ultimant la seva posada a punt de cara la temporada que començarà el proper cap de setmana. Els cambrilencs iniciaran el campionat 2013-2014 a casa, davant el Vila-seca. Aquest proper dimarts, però, disputaran un nou amistós, a casa, davant l'Alpicat, equip de la Nacional Catalana.
L'objectiu d'aquesta temporada és aconseguir l'ascens a la Nacional Catalana, un ascens que s'ha tingut a tocar les dues darreres temporades i que amb la incorporació dels jugadors Jaume Batista i Francesc Selles, enguany, el club confia assolir.

88 jugadors

D'altra banda, el club compta amb 10 equips, des de l'Escola fins al sènior, amb un total de 88 jugadors. Els equips per aquesta temporada són l'escola, el prebenjamí d'iniciació, el prebenjamí, el benjamí A, el benjamí B, l'aleví, l'infantil, el juvenil, el sènior de 2a Catalana i el sènior de 1a Catalana.

Comenta aquest article