Contundent derrota del FC Cambrils al camp del Morell per 4 a 0 en un partit que s'havia ajornat

El FC Cambrils va caure derrotat, ahir al vespre al camp del Morell, en el partit que s'havia ajornat el cap de setmana anterior a causa de la pluja. Els cambrilencs no van tenir opcions davant de l'equip local i van encaixar la primera i contundent derrota de la temporada en la primera jornada de la lliga. Ben aviat, en el minut 8 de partit, el Morell marcava el seu primer gol i, abans del descans feien el 2 a 0. En la represa i, amb un resultat molt advers, el FC Cambrils es va llançar a l'atac però no va tenir sort de cara a porteria i no va poder reaccionar. A més, en el minut 73 de joc marcaven el tercer gol que feia impossible la remuntada. Gairebé a les acaballes del temps reglamentari, el Morell marcava el quart i definitiu gol.
El proper partit del FC Cambrils serà aquest diumenge 15 de setembre a les 12 hores contra el Tortosa.