Informació general

L'Associació de Propietaris Costa Cambrils presentarà la seva candidatura a les properes eleccions municipals

Per Lluís Rovira i Barenys



Javier Garcia, president de l'Associació de Propietaris Costa Cambrils, el dia de la manifestació contra el POUM convocada per aquesta entitat el 6 d'agost de 2005
L'Associació de Propietaris Costa Cambrils ha decidit presentar la seva candidatura a les properes eleccions municipals. La decisió es va prendre en el decurs de l'assemblea general ordinària que es va celebrar aquest passat dissabte 15 d'abril. Segons el comunicat emès per la mateixa associació, els veïns reunits en assemblea van fer una valoració "de com ens podem sentir representats per l'actual ajuntament i al ser negativa es decideix aquesta alternativa". Un cop presa aquesta decisió la junta directiva de l'associació valorarà quins poden ser els mitjans adequats per portar a terme aquesta qüestió. Entre aquests mitjans s'apunta l'empadronament a Cambrils d'un cert nombre de propietaris d'apartaments per tal de poder dipositar el seu vot a la nostra població. Cal dir que aquesta mesura ja es va anunciar en la mobilització que els veïns d'aquesta associació van fer amb motiu del POUM.

En el comunicat de l'Associació de Propietaris Costa Cambrils també s'assegura que l'associació seguirà funcionant com a entitat. També s'assegura que el fet de presentar-se a les eleccions "comporta l'estudi sistemàtic de tots i cadascun dels sectors socials que coexisteixen a Cambrils. No presentarem, per tant, una campanya individualitzada, sinó una que englobi la totalitat de les problemàtiques existents". En cas de fer-se efectiva aquesta candidatura, Cambrils tindrà, de moment, set llistes electorals de cara a les properes eleccions municipals que s'han de celebrar el mes de maig de 2007.

Comenta aquest article