El Cambrils Club Triatló participa al campionat de Catalunya absolut de triatló en la distància olímpica

El passat dissabte 7 de setembre es va disputar a la localitat de Banyoles, el campionat de Catalunya absolut de triatló en la distància olímpica –1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de carrera a peu–. Raúl Ramírez, Rafael Brun, Fernando Vaquero, Rubén Toledano, Raúl Sánchez, Albert Blanch, Manel Zúñiga, Dani Villena, Salva i Alex Llaveria del Cambrils Club Triatló van assistir a la cita amb l’objectiu d'agafar el màxim de punts de cara al final de la lliga catalana de triatló. De fet, l'objectiu es va complir ja que tots els integrants del club van acabar sumant 80 punts. Cal destacar que aquesta competició és on el club cambrilenc ha sumat més punts. A banda, el Cambrils Club Triatló va quedar en la posició 9 de la classificació general dels 54 equips participants al campionat. Amb la suma d'aquests punts, l'equip de Cambrils es consolida a l'11a plaça de la Primera divisió catalana de clubs de triatló un any més.