Informació general

L'afluència de turistes supera les expectatives d'ocupació durant els dies festius de la Setmana Santa

Per Judit Pinazo



Aspecte que presentava el passeig Miramar dissabte a la tarda
Aquest cap de setmana el municipi, sobretot les zones de les platges i la zona del port, han rebut les primeres visites de turistes. I és que les festes de Setmana Santa són el primer reclam turístic de la temporada, abans que arribi l'estiu, i les expectatives, segons dades del Patronat de Turisme, s'han complert amb escreix.

Així doncs, pel que fa a l'ocupació hotelera s'ha superat el 69% d'ocupació i en càmpings la xifra d'ocupació ha superat també les previsions, que eren del 35%. Durant aquests dies de festa el punt d'infomació del Patronat de Turisme de Cambrils ha rebut més de 1.000 visites. I pel que fa a la procedència dels turistes, la majoria han estat catalans, seguits d'altres punts de l'Estat com l'Aragó, el País Basc o Navarra.

L'afluència de gent es podia veure a les platges i a les terrasses del port, que en aquesta època comencen a omplir-se. Però l'afluència de tursites també va generar, com és habitual, els primers problemes de trànsit i d'aparcament al municipi.

Per altra banda, les festes de Setmana Santa van provocar un any més  les habituals cues a les principals carreteres del país per aquells que tornaven ahir a casa. A nivell local, a mig matí ja es podien veure les primeres retencions a l'autopista AP-7 direcció Tarragona a l'alçada de Cambrils. En alguns moments del dia van arribar a formar-se cues de 36 quilòmetres entre l'Hospitalet de l'Infant i el peatge de Tarragona. L'N-340 també va ser escenari de retencions, que durant tot el dia van ser intermitents; els principals problemes, però, es van localitzar entre Cambrils i el Vendrell.

Comenta aquest article