Esports

El Club de Tir Olímpic Cambrils acull una nova tirada del campionat de Catalunya

Per Redacció

Participants a la tirada oficial estàndard de la Festa Major de Cambrils

Aquest passat dissabte 7 de setembre es va disputar una nova fase del campionat de Catalunya de tir olímpic, coincidint amb la tirada oficial estàndard de la Festa Major de Cambrils. Les instal·lacions del Club de Tir Olímpic Cambrils van comptar amb la participació d'una vintena de tiradors i, la prova va ser controlada pels àrbitres Rafael Iglesias Sosa i Lluís González Garcia.

La classificació en la 1a categoria va quedar encapçalada per Francisco López García amb 503 punts, seguit de Javier Rodriguez Amez amb 496 punts i Lluís Maria Calderó Cabré en tercer lloc amb 495 punts. En la 2a categoria, els tres primers llocs van ser per a Josep Escoda Aragonès amb 503 punts, Javier Vernet Medico que va obtenir 466 punts i Francisco Javier Molina Casado es va situar en la tercera posició amb 464 punts. Finalment, el podi en la 3a categoria va ser per a José Pascasio Bola amb 446 punts, seguit de José Rodríguez Giménez amb 346 punts en segon lloc i Ernesto Benítez Gutiérrez que va ser tercer amb 281 punts. A tots ells se'ls hi va fer entrega dels seus respectius trofeus, cedits per l'Ajuntament de Cambrils.
 
Cal destacar que aquestes competicions son vàlides per als campionats de Catalunya, per a mantenir la 2a categoria i per a pujar de la 3a a la 2a categoria si es fa un mínim de 440 punts.

Comenta aquest article