Esports

L'equip veterà masculí dels Vent d'Estrop aconsegueix la victòria a la 5a regata de la Lliga Catalana disputada a Cambrils

Per Redacció

Foto de grup de tots els vogadors cambrilencs

Aquest passat diumenge 1 de setembre, es va disputar la 5a regata de la Lliga Catalana de Llagut a la platja de la Riera d’Alforja de Cambrils, amb la participació de 17 clubs de Catalunya, amb 56 tripulacions. La jornada es va iniciar puntualment, tot i el vent de mestral, a les 9 hores del matí amb la disputa de les sèries classificatòries de les nou categories del campionat. A les 11.15 hores van començar les finals amb la presència de força públic a la platja, que van acabar una mica més tard del previst, sobre les 14 hores degut a les dificultats per alinear les formacions de sortida degut al vent.
Pel que fa als resultats de les finals, els Vogadors cambrilencs, estan satisfets, en general, amb els resultats obtinguts ja que es van classificar per a totes les finals possibles, en van guanyar una i altres tres van estar disputant la victòria fins a l’últim moment.

Segona posició a la categoria absoluta

La tripulació sènior masculí va obtenir la segona posició en una final molt disputada amb Rem Badalona i que no es va decidir fins que els jutges van revisar la foto-finish ja que la diferència va ser de només 3 centèsimes. Amb aquest resultat, els cambrilencs tornen a la segona posició de la general faltant només una regata per a la finalització de la lliga.
Pel que fa a les sèniors femení, després d’aconseguir el millor temps a la classificatòria, no van poder mantenir la primera posició, entrant per darrere de CR Xon’s Empuriabrava i superant a CN Bétulo i Rem Capgrossos de Mataró.

Victòria dels veterans

A la categoria veterana, concretament l’equip masculí va protagonitzar l’alegria de la jornada ja que van fer el millor temps a la sèrie classificatòria i un cop a la final van imposar-se amb molta claredat a CNatació Badalona, CN Amposta i CR Arenys.
Les veteranes, per la seva part, no van tenir el seu millor dia, i van entrar en quarta posició, per darrere de AVBM Torredembarra, Rem Badalona i Rem Capgrossos de Mataró, després d’haver aconseguit també la mateixa posició a la crono.

Les categories inferiors mantenen les seves opcions

Els juvenils masculins van mostrar una millora en relació a l’anterior regata i van obtenir la tercera posició final per darrere de Rem Badalona i C Natació Badalona.
Les xiquetes, per la seva part, amb una baixa de darrera hora, només van poder fer la tercera posició bastant despenjades de Rem Santa Cristina i Rem Badalona tot i que continuen liderant la classificació general amb una diferència però, de només 1 punt.
A la categoria cadet femení, les cambrilenques van estar a punt d’endur-se la victòria, ja que van ser superades per CN Flix en els darrers 10 metres.
Finalment, els més petits, a la categoria infantil, van tenir la mala sort que els va tocar remar al carrer més exposat al vent de mestral i en cap moment van tenir opcions de victòria tot i que van entrar en tercera posició i mantenen la segona posició a la general.

En definitiva, la regata de Cambrils, que és una prova fixa al calendari de la Lliga, des de 2008, va tornar a ser un èxit organitzatiu amb la col·laboració de voluntaris del propi club, del Club Nàutic, amb la cessió de les zodíacs pels jutges; de la Confraria i Ports, per les facilitats donades; l’Ajuntament, amb temes de mobilitat i de brigada de muntatges i electricitat, i l’Institut Municipal d’Esports, amb la cessió de material divers i coordinació amb Creu Roja i diferents serveis municipals.

La darrera regata de la Lliga es disputarà a Lloret de Mar (la Selva), el proper diumenge 15 de setembre, i en aquesta regata es definiran els guanyadors de les diferents categories, en què, els Vogadors de Cambrils mantenen les seves possibilitats tot i que s’haurien de donar, en alguns casos, uns resultats estranys per poder aconseguir el primer lloc.

Comenta aquest article