Esports

La platja del Regueral, escenari de la segona edició del torneig internacional de tennis platja

Per Berta Ruiz

Un moment d'un dels partits de dobles en la categoria masculina

Del 29 d’agost a l’1 de setembre, la zona esportiva de la platja del Regueral va acollir la segona edició del torneig internacional de tennis platja. La competició, que va reunir una vuitantena de tennistes, va superar el nombre de participants de l’any passat. A banda, com a novetat d’aquesta edició també es va organitzar un torneig de vòlei platja, amb una vintena de jugadors, i també es van disputar partits d’un nou esport de raqueta anomenat 360ball. Al torneig hi van competir esportistes arribats d’arreu del món com Brasil, Rússia, França o Itàlia i de l’Estat com les Canàries.

Durant els quatre dies de competició es van disputar partits en les diferents categories: individual masculí i femení, parelles masculines i femenines i parelles mixtes. En les primeres jornades es van jugar les eliminatòries i el passat cap de setmana es van disputar les finals. En la final de dobles masculí, els italians Andrea Pensa i Mateo Godio es van imposar a Antomi Ramos i al cambrilenc Cristóbal Ramírez; mentre que en l’apartat femení, les catalanes Rosa Sitjà i Oiane Bouten van guanyar a la parella canària formada per Carolina Miranda i Omayra Farias. El triomf individual masculí va ser per al cambrilenc Cristóbal Ramírez i per a Rosa Sitjà en femení. Finalment, en la competició de parelles mixt, Cristóbal Ramírez va formar parella amb la canària Carolina Miranda i van endur-se la victòria final.
Quant a la competició de vòlei, Mauri Geminiano i Gregori Bordas van vèncer en la categoria masculina i Carolina Miranda i E. Cizziani van guanyar en l’apartat femení.

L'organització del torneig va anar a càrrec de Cristóbal Ramírez i la Federació Catalana i Internacional de Tennis Platja, i la col·laboració de l'Institut Municipal d'Esports de Cambrils. En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, Ramírez s’ha mostrat molt satisfet del desenvolupament del torneig d’enguany, amb un major nombre de participants i amb la incorporació de diferents novetats com la inclusió del torneig de vòlei platja i l’exhibició del nou esport 360ball –nascut a Sud-àfrica– i en plena expansió.

Enfrontament de dobles femení, a la platja del Regueral

Comenta aquest article