Esports

Francisco Javier Ferré substitueix Eduard Martí com a president del Cambrils Unió

Per Lluís Rovira i Barenys

Francisco Javier Ferré i Eduard Martí, ahir, a les instal·lacions esportives municipals

Francisco Javier Ferré ha estat elegit com a nou president del Cambrils Unió en substitució d'Eduard Martí. La notícia es donava a conèixer ahir en la reunió que el club va convocar amb els pares dels jugadors del club. El fins ara president, Eduard Martí, feia unes tres setmanes que havia exposat a la junta directiva del club la seva intenció de deixar el càrrec i així va ser com, ara fa quinze dies, va presentar la seva dimissió. Posteriorment es va convocar una reunió de socis en la que Francisco Javier Ferré va ser nomenat com a nou president del club. Eduard Martí continuarà a la junta directiva així com la resta de gent que hi formava part, a més de tres noves incorporacions. En properes reunions de la nova junta directiva es determinaran la resta de càrrecs.

"Fracàs absolut en la gestió de la temporada passada"

El fins ara president del club, Eduard Martí, va donar tres arguments sobre la decisió que havia pres de deixar la presidència del club. Martí considera que "la gestió que s'havia fet aquesta darrera temporada, juntament amb el FC Cambrils, havia estat un fracàs absolut". D'altra banda, Martí argumenta com a segon motiu per a haver fet aquest pas a la "pèrdua de confiança cap a ell per part dels diferents estaments del club (coordinadors, entrenadors,...)" i com a tercer argument i en paraules de Martí, "he perdut completament la confiança de l'Ajuntament, des de fa mesos. Hi ha persones del club a qui se les escolta més que a mi. Sembla que no tinc bon feeling amb el regidor d'Esports". Martí tampoc amaga que el recent trencament de relacions amb el FC Cambrils ha precipitat aquestes decisions, "si no hagués passat tot el que ha passat, la meva intenció era ocupar el càrrec dos anys més, fins el 2015".
Per la seva part, Francisco Javier Ferré va manifestar que la seva voluntat és la de seguir amb el projecte inicial del club, que és el de potenciar el futbol base, i també va voler deixar molt clar que una de les condicions que havia posat per a accedir a la presidència del Cambrils Unió és que el fins ara president, Eduard Martí, continués a la junta directiva.

Comenta aquest article