Esports

L'AE Vilafortuny se suma a l'oferta de futbol base per aquesta propera temporada

Per Redacció



Cartell anunciador del futbol base de l'AE Vilafortuny
L'AE Vilafortuny ha creat una escola de futbol base associada al club i té obert els terminis d'inscripció dels diferents equips, amb la qual cosa se suma a l'oferta de futbol base per aquesta propera temporada. Per una banda, l'AE Vilafortuny confia amb els equips de futbol que ja existien i que estaven associats a l'escola del Mas Clariana. Aquesta estructura de futbol base que comprèn les categories de babis, prebenjamins, benjamins i alevins estarà sota la coordinació de Nato Gambassi. Els entrenaments dels equips d'aquestes categories es farà al camp que hi ha a Vilafortuny, prop del centre educatiu, mentre que els partits de competició es disputaran a les instal·lacions esportives municipals.
D'altra banda, per fer equips de les categories infantil, cadet i juvenil, dependrà del nombre de jugadors que s'hi apuntin per contemplar-ne la viabilitat.
L'AE Vilafortuny farà una reunió informativa pels pares dels jugadors el proper 6 de setembre, a les 20h. al Centre Cívic de Vilafortuny.

Comenta aquest article