Esports

El FC Cambrils presenta la seva oferta de futbol base per aquesta temporada

Per Lluís Rovira i Barenys

Jordi Rubio, Mingo Capafons, Joan M. Franch i Jordi Tomàs, en la reunió informativa d'ahir

El FC Cambrils va celebrar, ahir a la tarda, una reunió per informar als pares dels jugadors de la constitució d'equips de futbol base. D'aquesta manera, el FC Cambrils reprèn la constitució dels equips de formació després que l'any passat el futbol base estigués aplegat sota un sol nom. El trencament del procés d'absorció del Cambrils Unió per part del FC Cambrils, aquest passat mes de juliol, ha propiciat aquest pas.
En la reunió, celebrada ahir a les instal·lacions del col·legi la Salle, es van explicar els detalls del que serà el futbol base del FC Cambrils. Jordi Tomàs i Antoni Domínguez en seran els coordinadors. El mateix Jordi Tomàs va ser l'encarregat d'explicar la filosofia dels jugadors del FC Cambrils, fent incís en aspectes com l'educació, la uniformitat d'equipament, la puntualitat, l'ordre i la disciplina. El FC Cambrils espera poder formar, al menys, un equip per categoria. De les categories més petites, és a dir, prebenjamins, benjamins i alevins, ja disposen d'un equip per categoria. Pel que fa a infantils, cadets i juvenils, dependrà de la resposta de la gent en aquests dies de finals d'agost.
D'altra banda, el FC Cambrils va fer públic el preu per inscriure's al futbol base del club. Els jugadors pagaran 300 euros per temporada i això inclou, a més, tota la roba, tant la de competició, entrenament i xandall com la bossa.

Comenta aquest article