Pilar Rus queda 17a al campionat d'Espanya de triatló de mitja distància i subcampiona per equips

La cambrilenca Pilar Rus a Còrdova

Aquest passat diumenge 25 d'agost es va disputar el campionat d'Espanya de triatló de mitja distància, a la localitat de Posadas, a Còrdova. La cambrilenca Pilar Rus va prendre part en la competició que va estar marcada per una forta calor, tot i que el termòmetre va donar una petita treva d'uns graus respecte als dies previs a la prova.

Més de 270 triatletes van participar en aquesta competició, que va consistir en 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres en bicicleta i 21 quilòmetres de cursa a peu. A les vuit del matí es donava l'inici al campionat, primer amb la sortida del tram de natació en la categoria elit, seguit de la del grup d'edats i els paratriatletes. Pilar Rus va prendre part en la categoria d'elit. Després de sortir de l'aigua, els competidors van agafar les bicicletes per iniciar un ràpid recorregut ciclista, donant pas al tram de cursa a peu acompanyats d'un nombrós públic que no es va voler perdre la prova. Va ser un espectacle de triatletes i espectadors. Finalment, la cambrilenca va completar la prova en la posició 17 de la seva categoria, amb les millors triatletes d'Espanya, amb un temps de 5 hores i 16 minuts. El resultat assolit per Pilar Rus va ajudar a que l'equip femení del CN Reus Ploms es proclamés subcampió d'Espanya de triatló de mitja distància.
Imatge del podi del campionat d'Espanya de triatló de mitjà distància amb el CN Reus Ploms al segon lloc, a l'esquerra de la imatge