Esports

Cinc regatistes del Club Nàutic Cambrils competeixen als Optimist Swiss Nationals de Versoix, a Suïssa

Per Redacció

Un moment de l'intercanvi de gallardets entre el CN Cambrils i el CN Versoix

L’equip de regates del Club Nàutic Cambrils format per Sergi Sevil, Lluís i Marina Fargas, Nil Subirats i Guillaume Cordier es van desplaçar del 14 al 18 d'agost a Versoix, a la riba del Llac Léman per a participar als Optimist Swiss Nationals 2013, que va comptar amb la participació de 196 regatistes de deu països diferents.

Després de realitzar sis proves, el regatista cambrilenc Nil Subirats aconseguia la tercera posició en la categoria benjamí i era 20è de la classificació general. Per la seva part, Sergi Sevil quedava 73è, Marina Fargas va situar-se en la posició 115, Lluis Fargas en 150a posició i Guillaume Cordier va ser el 186è. La delegació del Club Nàutic Cambrils que va desplaçar-se a la localitat de Versoix va aprofitar l'ocasió per a establir llaços professionals amb els clubs de Suïssa. Entre les accions promocionals realitzades pels cambrilencs es van intercanviar gallardets amb el president del CN Versoix, Martin Roland-Richard, i van lliurar informació de Cambrils als representants de la SN de Geneve i el CN Lugano, entre d’altres.
 
Amb aquestes accions es vol posicionar la ciutat com a destinació turística esportiva de referència a nivell internacional donant una importància especial als esports nàutics, amb el Club Nàutic Cambrils com a seu capdavantera per a la pràctica d’aquests esports, i a les especials característiques del Golf de Sant Jordi amb l’objectiu d’aconseguir ubicar Cambrils com a seu d’entrenament internacional.

Comenta aquest article