Societat

L'Agrupament Escolta Gent de Mar engega una campanya per buscar caps

Per Cristina Sierra

Cantada de nadales de l'Agrupament Escola a la residència Baix Camp, el desembre de 2012

L'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils ha engegat una nova campanya per buscar nous caps. Aquesta crida va dirigida a totes aquelles persones majors de 18 anys que vulguin implicar-se en aquesta entitat. Actualment, l'Agrupament Escolta Gent de de Mar compta amb 12 caps per aquest proper curs. Segons ha explicat un dels membres de l'agrupament –Oriol Teixell– a Revista Cambrils Diari Digital, "No busquem un número en concret de caps però ens trobem que el primer any ve gent interessada en ser caps i després ho deixen. Busquem continuïtat".

Teixell ha apuntat que l'Agrupament té llista d'espera de xiquets i xiquetes que volen ser escoltes. "No podem agafar més nens perquè no som suficients caps", ha manifestat. Per aquest curs, l'Agrupament compta amb uns 90 xiquets i xiquetes que es reparteixen en les diferents branques: castors i llúdrigues; llops i daines; ràngers i noies guies, i pioners i caravel·les. Teixell també ha afirmat que aquelles persones que estiguin interessades en ser caps de l'Agrupament poden obtenir el títol de monitor de lleure.  Qui es vulgui inscriure com a cap ho pot fer al correu gentdemar@outlook.com.

L'Agrupament començarà el curs el proper mes d'octubre a la seu de la parròquia de Sant Pere. Recordem que, al llarg de l'any, l'Agrupament fa diferents activitats, com la cantada de nadales a la residència Baix Camp, el caga tió a la plaça d'Espanya i a la plaça del Pòsit, l'arribada de la llum de la Pau o la venda de roses i llibres per Sant Jordi, a més dels campaments que fan per Setmana Santa i durant els mesos d'estiu.

Comenta aquest article