Informació general

L'ANC de Cambrils vol fer un assaig de cadena humana el proper 7 de setembre

Per Redacció



Cartell anunciador de l'acte de l'ANC de Cambrils
El proper 7 de setembre, l'ANC de Cambrils ha programat la realització d'un assaig de la cadena humana al Barri Antic de la població. Aquest assaig de la cadena humana es vol fer, a les 5 de la tarda, entre la plaça de la Vila i la plaça del Setge i suposarà un assaig local, quatre dies abans de la cadena humana de 400 quilòmetres que ha de travessar Catalunya de dalt a baix, el proper 11 de setembre. Actualment la Via Catalana ja té una continuïtat total entre Bàscara (Alt Empordà) i Tamarit (Tarragonès). Per damunt i per sota d'aquestes poblacions hi ha petits trams per omplir, però on es troba la major concentració de trams per omplir és a les Terres de l'Ebre. Actualment s'estan fent crides i mobilitzacions, des de les zones més poblades de la demarcació de Tarragona, per omplir aquests trams buits.

Les inscripcions segueixen obertes i qui vulgui participar a la Via Catalana ho pot fer apuntant-se directament a la pàgina assemblea.cat o a través de l'ANC territorial de Cambrils. Precisament demà dissabte, en motiu de la celebració del 33è Aplec de la Sardana al parc del Pescador, l'ANC tindrà una paradeta per recollir més inscripcions per a la cadena humana.
A banda, l'ANC també posarà a la venda les darreres samarretes de la secció local, dissenyades per Nuri Mariné. Pel que fa a les samarretes grogues de la Via Catalana es poden adquirir al supermercat Esclat.

Comenta aquest article