Cultura

Els Papagayo treuen el seu primer videoclip per commemorar els tres anys des que van pujar als escenaris

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Papagayo en l'actuació que van fer en el concert jove de la Fira, el passat 31 de maig

El grup cambrilenc Papagayo acaba de penjar a internet el seu primer videoclip per commemorar que tot just ahir feia tres anys des que van pujar per primera vegada a un escenari. Es tracta d'un videoclip autogestionat, que ha estat elaborat per dos dels membres del grup. La realització ha estat feta per Pau Fortuny i la direcció ha anat a càrrec de David Gallego, llicenciat i estudiant de Comunicació Audiovisual, respectivament. La cançó que s'ha gravat és I sentir, una de les onze que formen part del primer disc de Papagayo que porta per nom Origen, nom també de la gira que estan fent aquest estiu.

Pel que fa a la gira d'enguany, Albert Recasens, cantant del grup, ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital que estan molt contents de com estan sortint les actuacions de Papagayo tot i que reconeix que està sent una mica fluixa pel que fa al nombre d'actuacions. Aquest mes d'agost, els Papagayo han actuat a la Canonja, Pira i, el passat divendres 16 d'agost, a Alforja, a la quarta edició de la Festa de la Cervesa, juntament amb Segona Mà i Strombers. Aquest proper divendres 23 d'agost actuen a Vilanova d'Escornalbou i el proper 30 d'agost ho faran a Boí-Taüll. El 6 de setembre actuaran a Vilobí d'Onyar i el 10 de setembre tornen a actuar a Cambrils en el marc del Festour, juntament amb Aspencat, la Troba Kung-Fu i Oques Grasses. Aquest mes de setembre també tenen previst actuar a Montoliu de Lleida, el 14, i a Riudecanyes, el 20.

De cara al mes d'octubre i un cop hagin acabat la gira, els Papagayo es tornaran a tancar per preparar el directe de l'any vinent i treballar amb noves cançons.

Comenta aquest article