Esports

Important renovació a la plantilla del Cambrils United per afrontar la temporada 2013-2014

Per Ferran Tuset

Joan Rabassó dóna indicacions als seus jugadors en la sessió d'entrenament d'ahir al vespre

Només cinc dels onze jugadors que van jugar més minuts, la temporada passada, al Cambrils United continuaran, enguany, a l'equip. Així doncs, són baixa Marc Miquel, que continua al club com a coordinador, Riky Rusconi, Marc Solanellas, Àlex Pijoan, Josep R. Recasens, Álex González i Robert de Miguel. A aquestes baixes ja confirmades se'ls hi podrien afegir les de Paolo, Rai i Edu que encara no han confirmat si seguiran però que, en tot cas, no estan entrenant amb l'equip.
Per a substituir totes aquestes baixes el Cambrils United ha incorporat a Adrià Gomis, Alexis Joel, Miguel Marques, Marcel Lizano, Gerard Salvadó, Alejandro Fernández, Felipe Herrero, Alberto García, Juan Pablo Garay, Jordi Díaz i Leonardo José. Aquestes noves incorporacions corresponen a fitxatges d'equips com La Canonja i l'Alhambra a més de la incorporació de jugadors provinents del juvenil del propi club.
Pel que fa a la banqueta, segueix Joan Rabassó com a entrenador, que ja es va fer càrrec de l'equip a meitats de la temporada anterior.

Tres partits de pretemporada

El Cambrils United ja ha disputat tres partits de pretemporada des que ha iniciat els entrenaments i els ha saldat amb dos empats i una derrota. Els empats han estat a un gol als camps de La Floresta i del Sant Pere i Sant Pau. La derrota va ser per 2 a 1 al camp de l'Espanya Canonja. Abans d'iniciar la competició de lliga hi ha la intenció de disputar algun partit més de pretemporada.
El primer partit de lliga, el proper 8 de setembre, el Cambrils United jugarà a casa davant La Pastoreta. El primer desplaçament de la temporada serà la setmana següent, al camp de l'Hospitalet de l'Infant.

Comenta aquest article