Informació general

El FC Cambrils afronta una nova temporada a Segona Catalana amb sis baixes i tres altes a la plantilla

Per Ferran Tuset

Toni Oruj, entrenador del FC Cambrils, donant instruccions als seus jugadors en l'entrenament d'ahir al vespre

El FC Cambrils afronta una nova temporada a la Segona Catalana amb uns canvis significatius a la plantilla. L'equip ha experimentat sis baixes, cinc de les quals són de jugadors que la temporada passada van jugar més minuts i dos d'ells van ser els màxims golejadors de l'equip. Són baixa Roldán, el pitxixi de l'equip la darrera temporada, amb 13 gols, que ha fitxat per la Pobla de Mafumet, equip de Tercera Divisió i filial del Nàstic de Tarragona. Per la seva part Samu, el segon golejador de la passada temporada, amb 10 gols, i també el central de l'equip, Edu Font, han fitxat per l'Ampolla, equip de la mateixa categoria que el FC Cambrils. Una altra de les baixes és Eze que per motius d'estudis ha fitxat per l'equip lleidatà de l'Alpicat. Les dues baixes restants són Lluís i Hugo, que no han renovat.
Per contra, l'equip compta amb tres noves incorporacions. Tornen a l'equip cambrilenc dos jugadors que van deixar l'equip la temporada 2010-2011. Un d'ells és Pau Aguiló, procedent del Morell on no ha pogut demostrar la seva vàlua per culpa d'una greu lesió. L'altre és Joan Borràs, que va marxar al Salou tot i que va acabar la temporada a Les Borges del Camp. El tercer fitxatge és Òscar Miquel, porter, procedent del juvenil del Cambrils United.
El míster, Toni Oruj, continua un any més com a entrenador del FC Cambrils.

Bons resultats a la pretemporada

El FC Cambrils ha iniciat els entrenaments d'aquesta temporada el passat 30 de juliol i de moment ja porta disputats tres partits amistosos. El primer d'aquests es va jugar el passat 15 d'agost i es va saldar amb el resultat de Salauris de Salou 0 - FC Cambrils 7. L'endemà, els cambrilencs disputaven un nou amistós, aquest cop al camp del Catllar. El resultat va ser d'empat a 1 i la victòria se la va emportar el FC Cambrils als penals. El 17 dissabte 17 d'agost es disputava el tercer partit de la pretemporada amb victòria dels cambrilencs davant el juvenil de La Floresta per 0 a 2.
De cara a aquest cap de setmana, el FC cambrils té previst disputar un torneig quadrangular a Torreforta en el que hi participarà el Torreforta, La Canonja, el Vila-seca i el FC Cambrils. El següent cap de setmana, el FC Cambrils farà la seva presentació oficial amb un partit davant el Catllar, equip de Primera Catalana. El dia 8 de setembre s'inicia la competició de lliga i el FC Cambrils s'estrena al camp del Morell. El diumenge 15 de setembre es juga el primer partit a casa, davant el Tortosa.

Comenta aquest article