Cultura

La setena edició del festival Sunfec reuneix prop de 450 persones a l'Ateneu Juvenil

Per Cristina Sierra

Actuació d'un dels dj's que va participar a la setena edició del Sunfec

La sala de concerts de l'Ateneu Juvenil va acollir, el passat dissabte a la nit, la setena edició del Festival de Música Electrònica Sunfec, organitzat per l'Associació de Música Electrònica de Cambrils, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils. De les 23 hores fins les 7 del matí, prop de 450 persones van passar per la sala de concerts per ballar a ritme de la música electrònica a càrrec dels dj's Marc Marzenit, Robert Lamart, Carlos Hollers i Francesc Múrcia. Recordem que la sala de concerts de l'Ateneu acollia, per primer cop, el festival, ja que les anteriors edicions s'havien fet al Palau Municipal d'Esports.

Francesc Múrcia, membre de l'AMEC, ha afirmat a Revista Cambrils Diari Digital que des de l'associació es fa una valoració molt positiva d'aquesta setena edició. "És el primer any que canviem d'ubicació i confiem en tornar-ho a fer l'any vinent. El so no era el que esperàvem però ens agrada el lloc. Hi ha gent que anava bastant perduda i no trobava el lloc, d'altres que es queixaven que l'espai era petit però també hi ha gent que està contenta amb el canvi. Vam omplir la sala, que és l'important", ha manifestat.

Com a novetat d'enguany, dissabte a la tarda també es va organitzar la Warm-Party a la platja del Regueral, amb l'objectiu de captar l'atenció de la gent que omplia la platja. La pluja va fer acte de presència i va provocar que la gent marxés. No obstant això, Múrcia ha apuntat que, un cop va acabar de ploure, van poder fer promoció de l'acte.

Comenta aquest article