Esports

De Amo - Batallán, en masculí, i Florián - Matveeva, en femení, guanyadors del Campionat Internacional de Vòlei Platja

Per Cristina Sierra

Un moment de la disputa de la final masculina del Campionat Internacional de Vòlei Platja, ahir a la tarda a la platja del Regueral

Després de tres dies de competició, la platja del Regueral va acollir, ahir a la tarda, les finals dels I Internacionals Ciutat de Cambrils. Tant la final masculina com la femenina van estar molt disputades i el públic assistent va poder gaudir d'un espectacle de volei platja en estat pur. En la categoria masculina, Miguel Ángel De Amo i Nacho Batallán van proclamar-se campions de la prova, mentre que en la categoria femenina, les guanyadores van ser Natzaret Florián i Olga Matveeva.

A les 18.30 hores es donava el tret de sortida a la final masculina. La parella hispanoargentina formada per Miguel Ángel de Amo i Nacho Batallán van aconseguir imposar-se als actuals campions d'Espanya, Francisco Tomás i César Menéndez. El primer set va estar dominat per la parella De Amo i Batallán i, en el segon set, Tomás i Menéndez van aconseguir empatar el partit. Finalment, la parella hispanoargentina va aconseguir la victòria en un set molt igualat.

Acte seguit, el públic va vibrar amb la final femenina. La sevillana Natzaret Florián i la russa Olga Matveeva van imposar-se a les subcampiones espanyoles Clara Lozano i Nadia Campisi. en un partit molt disputat des del primer minut. El set inaugural va ser per Florián i Matveeva, mentre que en el segon set, les subcampiones espanyoles es van acabar imposant per un ajustat 24-26. El tercer set va estar carregat d'emoció fins al darrer punt i la parella formada per Florián i Matveeva va aconseguir el triomf. Després de les dues finals, va tenir lloc l'entrega de premis.

Homenatge a Adrián Gavira, campió d'Europa de volei platja

D'altra banda, ahir després de la final masculina, es va fer un breu homenatge al recent campió d'Europa de volei platja, Adrián Gavira. Junt amb el seu company Pablo Herrera, Gavira es va proclamar campió d'Europa el passat 4 d'agost. Uns dies abans, Herrera i Gavira també van aconseguir la segona posició en el torneig Long Beach de California, puntuable pel circuit mundial de volei platja.

Gavira, que va rebre una samarreta commemorativa de mans de l'organització dels I Internacionals Ciutat de Cambrils, va manifestar que estava molt content per com anaven les coses després que el seu company es recuperés d'una lesió al genoll que el va apartar dos mesos de la competició.

Finals del Màster del Campionat de Catalunya

Ahir també es va celebrar la final del Màster del Campionat de Catalunya. En la categoria masculina, la parella formada pel brasiler Geni Da Silva i l'andorrà Christian Salvador van aconseguir proclamar-se campions de Catalunya en imposar-se a Lluís Badasa i Féliz Ferrarín. En la categoria femenina, la parella Puri-Kliolmanaike van guanyar la final davant les campiones catalanes Fernández-Carmona.


Els I Internacionals  Ciutat de Cambrils formen part del circuit de la Madison Beach Volley Tour, l'únic circuit professional que hi ha a Espanya i que ha nascut enguany gràcies al treball conjunt de la Real Federación Española de Voleibol i el Consejo Superior de Deportes. La Madison Beach Volley Tour compta amb cinc proves i el colofó final serà el Campionat d'Espanya Absolut, que se celebrarà a Fuengirola.

Comenta aquest article