Informació general

Operació policial conjunta dels Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Local contra la venda ambulant il·legal

Per Redacció



Venedors ambulants enfilant-se a la rampa de la via del tren prop del Regueral, ahir a la nit
Ahir a la nit, prop de la mitjanit, va tenir lloc un ampli desplegament policial conjunt dels Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Local de Cambrils contra la venda ambulant il·legal, amb l'objectiu de comissar mercaderies i identificar venedors ambulants. Els vehicles policials van estacionar-se a la plaça de la Concòrdia, mentre que els agents es van repartir per la zona central del port i del Regueral.

A hores d'ara, es desconeixen els resultats d'aquest desplegament dut a terme pels tres cossos policials pel que fa a detencions i decomís del material. El que sí han explicat alguns veïns a Revista Cambrils Diari Digital és que els venedors ambulants, carregats amb les saques de material, van fugir Regueral amunt i una mica més amunt de l'hotel Tryp, dins el terme municipal de Vinyols, van accedir a la via del tren saltant la tanca. Uns quants policies locals, alguns d'ells de paisà, els van perseguir per la via en direcció a l'estació de Cambrils.

Cal destacar que, enguany, els venedors ambulants il·legals ocupen, els vespres, una bona part del passeig del Regueral, prop d'on hi ha les parades dels artistes i que ja s'han produït diferents incidents entre uns i altres.

Comenta aquest article