Informació general

El Cambrils Unió gestionarà el bar-restaurant dels camps de futbol

Per Cristina Sierra

El local destinat a bar-restaurant està situat dins de l'edifici dels vestidors de la zona esportiva municipal

L'Ajuntament de Cambrils ha atorgat l'explotació del bar-restaurant dels camps de futbol de la zona esportiva municipal al Cambrils Unió. La concessió de l'espai tindrà una durada de 10 anys, que es pot prorrogar fins a un màxim de 5 anys més, i el cànon serà de 7.800 euros anuals. El bar i espais complementaris tenen una superfície total de 167,70 metres quadrats. A més, es preveu una zona exterior d'ocupació de terrassa de 42,90 metres quadrats.

El bar podria entrar en funcionament a finals del mes de setembre

El Cambrils Unió haurà d'equipar la cuina amb els aparells i electrodomèstics corresponents, encarregar-se de la climatització de l'espai i el mobiliari interior. L'equip cambrilenc va presentar, a més, una sèrie de propostes que van ser ben puntuades per la mesa de contractació. Per exemple, el Cambrils Unió proposa la instal·lació d'un forn de pizzes i pa; una pantalla gegant de televisió per la retransmissió dels esdeveniments esportius més rellevants; una pantalla en circuit tancat per televisió amb informació dels partits en curs o notícies dels clubs; millora de la decoració interior del local; descomptes per a socis dels clubs cambrilencs o la promoció del menjar saludable.

El president del Cambrils Unió –Eduard Martí– ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital que, "tenim intenció d'obrir el bar a finals de setembre o principis d'octubre". Martí ha apuntat que ara s'estan mirant diferents pressupostos i, cap a finals d'aquest mes, es començarien a fer les reformes del local. "De seguida que tinguem el pressupost, començarem les obres. La idea és començar quan abans millor", ha manifestat.

Quatre empreses van presentar-se al concurs públic

Recordem que, a principis del mes de maig, el consistori va treure a licitació pública el condicionament i explotació del bar-restaurant situat a l'edifici dels vestidors dels dos camps de futbol de gespa artificial. Fins el 10 de juny, quatre empreses van presentar les seves propostes per guanyar el concurs. Finalment, la concessió de l'espai es va fer efectiva el passat 8 de juliol.

Comenta aquest article