Esports

Els Vogadors de Cambrils aconsegueixen set podis a la regata de Deltebre

Per Redacció

Un moment de la regata celebrada a Deltebre

El passat diumenge 4 d'agost, els Vogadors Vent d’Estrop van participar a la quarta regata de la XI Lliga Catalana de Llagut al riu Ebre, a Deltebre (El Montsià). Els Vogadors de Cambrils van tornar a participar amb vuit tripulacions, sent, un cop més, el club català, juntament amb el CN Flix, que més remers presentava a les regates, i com a resultats, en aquesta ocasió no es va assolir cap victòria. El club cambrilenc va aconseguir tres segons i quatre terceres places. Amb els resultats aconseguits, a la majoria de categories es mantenen les opcions de victòria final tot i que en alguns casos es fa més difícil a manca de només dues regates per finalitzar la Lliga.

Regularitat a la categoria absoluta

A la categoria absoluta, la tripulació masculina, després de fer el quart millor temps a la classificatòria, va poder entrar en tercera posició a la final, per darrere d’un intractable C Rem Badalona i d’AE Xino-Xano de Deltebre. Per la seva part, la tripulació femenina, va protagonitzar una bonica final amb CR Xon’s Empuriabrava, entrant finalment en la segona posició per davant de CN Bétulo i Rem Capgrossos de Mataró, després d’haver-se imposat a la prova cronometrada.

3a plaça a la categoria de veterans


En la categoria de veterans, l'equip masculí, després de fer el quart millor temps a la crono, va fer la tercera posició final sent superat pels temps assolits per C Natació Badalona i CR Arenys. Les veteranes per la seva part, després d’una bona cronometrada, van perdre una posició a la final, aconseguint la tercera posició final per darrere d’AVBM Torredembarra i C Rem Badalona.

A les categories inferiors, la tònica va ser la mateixa, els resultats de la majoria van estar per sota dels esperats, així, en categoria juvenil, les noies van aconseguir una bona segona plaça per darrere de C Rem Badalona que els serveix per mantenir el liderat per davant de C Rem Santa Cristina. Els juvenils per la seva part, van fer una mala crono i no es van poder classificar per a la final. Per la seva part, les cadets van fer una bona segona posició, sent superades per CN Flix, després d’haver repetit idèntic resultat a la cronometrada.
Finalment, els més petits, la tripulació mixta infantil, en una final que va guanyar CN Móra d’Ebre, els vogadors cambrilencs finalment van fer la tercera posició després d’haver visionat la foto-finish donat que van entrar ajustadíssims amb CN FLlix.

Amb aquesta regata s’arriba a l’aturada de la competició durant el mes d’agost, i que reprendrà la seva activitat el proper 1 de setembre a Cambrils, amb la disputa de la 5a regata de Lliga Catalana de Llagut.

Comenta aquest article