Cultura

La Coral Verge del Camí posarà en escena, aquest diumenge, l'obra "Carmina Burana"

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la Coral Verge del Camí, el passat mes de desembre, a la Cripta de l'Ermita

Aquest diumenge, 4 d’agost, la Coral Verge del Camí portarà a escena, en el marc del Festival Internacional Música de Cambrils, l’obra “Carmina Burana", en una versió per a dos pianos i percussions, solistes, cor i cor infantil, tots ells sota la direcció de Xavier Puig i amb la participació de la Coral Verge del Camí, el Cor infantil de la Coral Verge del Camí, Cor Vivace i Kodaly de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, la col·laboració de membres del Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, del Cor Ciutat de Tarragona i del Cor de la Universitat Rovira i Virgili, els pianistes Josep Surinyac i Jordi Castellà, el grup Percussions de Barcelona i els solistes Assumpta Mateu, Jordi Domènech i Toni Marsol. L’espectacle comptarà amb uns 130 cantaires.

El concert tindrà lloc al parc del Pinaret, a partir de les 22.00 hores i serà la cloenda de l'edició d'enguany del festival. La coral –sota la direcció de Núria Ortoneda– ha volgut celebrar el seu 45è aniversari amb la peça més memorable del compositor alemany Carl Orff que constitueix una de les fites en la creació de la música coral del segle XX i que es basa en una col·lecció de cants profans medievals en els que es lloa el goig de viure, els plaers terrenals, l’amor, el gaudi de la natura i on també es critica satíricament als estaments eclesiàstics i socials.

Aquesta serà la segona vegada que la coral cambrilenca posarà en escena aquest espectacle. La primera vegada va ser l'any 1977, en el marc del Festival Internacional de Música de Cambrils.

Comenta aquest article