Cultura

El trio vocal The Sey Sisters sedueix la Cripta de l'Ermita

Per Marcel Blàzquez

Concert del trio vocal The Sey Sisters a la Cripta de l'Ermita, el passat divendres a la nit

La Cripta de l'Ermita de Cambrils es va omplir el passat divendres 26 de juliol per escoltar la proposta del trio vocal The Sey Sisters. Les germanes Katy, Yoly i Edna Sey, acompanyades al piano per Albert Bartolomé, van transportar el públic en un recorregut per la música de la comunitat negra, des de les arrels més ancestrals africanes a temes reconeguts, però sempre emotius del gospel o del soul.
Edna Say va actuar com a mestre de cerimònies durant el concert, desgranant un a un cadascun dels temes i explicant al públic la relació entre la música i les adversitats patides i superades per una comunitat que va fer de la música i les cançons una manera de viure, de comunicar-se, de pregar i de recordar la seva història.
Aquest bagatge cultural i humà present en el repertori del concert, va semblar anar més enllà de la música, i es feia visible en la manera d'interpretar, on no només la veu, sinó tot el cos, la manera de gesticular, l'expressió del rostre sembla impossible d'imitar i ser pròpia només de qui ha heretat l'essència d'un poble i també ha aprés a transmetre-la a partir de les cançons.

Comenta aquest article