Edgar Curto, primer en una nova prova de la Copa Catalana celebrada a Santa Bàrbara

Edgar Curto es va proclamar campió absolut de la prova celebrada a Santa Bàrbara

Aquest passat diumenge, el cambrilenc Edgar Curto va aconseguir la victòria en una nova prova de la Copa Catalana celebrada a Santa Bàrbara. La prova, que va aplegar un bon nombre de corredors provinents de València i Aragó, va consistir en donar 15 voltes en un circuit urbà. Cal dir que, en un primer moment, la prova consistia en 20 voltes però degut a les altes temperatures els àrbitres van decidir rebaixar-les a 15.
Durant la prova, el ciclista cambrilenc va aconseguir distanciar-se ràpidament dels seus rivals, ja que a la segona volta va començar a atacar i la distància es va anar augmentant progressivament, creuant la línia de meta com a campió absolut de la prova.