Esports

Hugo Rocha del Club Nàutic Cambrils es proclama campió del món de J80 i Mon Cañellas 5è d'Europa i 8è del món de Làser 4.7

Per Redacció

Regatistes de l'embarcació "New Territories", liderada pel cambrilenc Hugo Rocha

El regatista del CN Cambrils Hugo Rocha es va proclamar campió del Món de la Classe J80 al Campionat del Món celebrat a Marsella del 7 al 13 de juliol. Rocha va liderar l’embarcació “New territories” i després de nou proves molt disputades, el regatista del CN Cambrils va portar la seva embarcació al lideratge de la flota de 117 embarcacions participants. Amb aquest resultat Hugo Rocha completa una temporada en la que ja havia aconseguit el títol de Campió de Catalunya.

Mon Cañellas 5è d'Europa i 8è del món
 
Per altra banda, el cambrilenc Mon Cañellas va aconseguir la 5a posició al Campionat d’Europa i la 8a posició al Campionat del Món de la Classe Làser 4.7 al Lake Balaton d’Hongria. Un total de 239 regatistes van disputar-se el títol mundial al Lake Balaton, a Hongria, que va finalitzar el 13 de juliol. El regatista del Club Nàutic Cambrils, Mon Cañellas va ser un dels esportistes destacats d’aquesta competició, ja que després de córrer les set regates celebrades va aconseguir la 8a posició del campionat del món i la 5a posició del campionat d’Europa. Al celebrar-se un Mundial a Europa, aquest mateix trofeu representa també un campionat continental, en el que s’hi van comptabilitzar fins a 206 regatistes d’arreu d’Europa.

Mon Cañellas, segon per l'esquerra, va aconseguir la cinquena posició a Hongria

Comenta aquest article