Esports

L'equip sènior del CB Cambrils canvia d'entrenador i renova mitja plantilla

Per Lluís Rovira i Barenys

Juanfran Chacón és el nou entrenador de l'equip sènior del Club Bàsquet Cambrils

L'equip sènior del CB Cambrils afrontarà aquesta propera temporada amb una important renovació de l'equip. D'entrada el que ha estat l'entrenador les darreres sis temporades, Toti Marsal no continuarà a la banqueta del CB Cambrils i el seu lloc l'ocuparà Juanfran Chacón, entrenador del CB Valls fins la temporada passada. Chacón, a més, ha estat entrenador de diferents equips de Copa, com són el Reus Ploms i el Reus Deportiu i afronta el repte de mantenir el CB Cambrils a la Segona Catalana en una temporada que es preveu força dura pel descens, aquesta passada temporada, de tres equips forts de la Primera Catalana.

Renovació de la plantilla

Sis jugadors de la temporada anterior deixen el CB Cambrils, per diferents motius. A les ja anunciades retirades de Òscar Lázaro i Rubén Martínez s'hi han d'afegir les de Txapu Esteva, Joan Eduard, Alberto Riballo i Germán García.
D'altra banda, continuen al primer equip del club cambrilenc Javi Garrido, Diego Fernández, Marc Hernando, Jordi Pallisé i Ferran Bautista. Del sènior B puja al primer equip Borja Villaverde. Pel que fa a les noves incorporacions, el club ja en té un parell de lligades i espera acabar d'incorporar-ne tres més i en els propers dies poder fer-les públiques.
El CB Cambrils iniciarà els entrenaments a partir del proper 19 d'agost.

Comenta aquest article