Cultura

La soprano Ainhoa Arteta inaugura la 39a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils

Per Cristina Sierra

Actuació d'Ainhoa Arteta durant la primera part del concert

La soprano Ainhoa Arteta va ser l'encarregada d'inaugurar, el passat dissabte al vespre, la 39a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, amb un concert celebrat al parc del Pinaret. La soprano va oferir un recital esplèndid al costat del tenor Luis Dámaso, acompanyats del pianista Marco Evangelisti.

Tot i que l'espai no es va omplir, el públic va poder gaudir d'un concert que es va dividir en dues parts i va durar prop de dues hores. Luis Dámaso va començar el recital amb Caro mio ben i Malía. Acte seguit, Ainhoa Arteta va sortir a l'escenari per interpretar peces com Cuatro baladas italianas o Una rosa in dono. Les dues parts del concert van seguir l'estructura d'anar alternant les actuacions dels intèrprets, que van oferir tres duets: O soave fanciulla de la òpera La Bohème; Caballero del alto plumero de Luisa Fernanda i El gato montés.

Concert benèfic a favor de l'AECC

Cal recordar que el concert era un acte benèfic a favor de la delegació de Tarragona de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). D'altra banda, el concert també oferia la possibilitat d'adquirir entrades VIP que oferia un còctel/sopar abans del concert i l'accés a la zona VIP –les vuit primeres files del recinte–. Els preus de les entrades era d'entre 45 i 120 euros.

Ainhoa Arteta i Luis Dámaso van interpretar tres duets

Comenta aquest article