Informació general

Quart atropellament mortal, en mig any, a l'estació de tren de Cambrils

Per Redacció

L'atropellament es va produir just on acaba l'andana de l'estació, en direcció sud

Aquest passat dissabte, cap a tres quarts d’onze del matí, es va produir un nou atropellament mortal a l’estació de tren de Cambrils. Per motius que es desconeixen, l'atropellament es va produir just on s'acaba l'andana de l'estació, en direcció sud, gairebé a la mateixa alçada d’on va tenir lloc l’últim accident mortal, el passat 23 de març.

Al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, membres de l’autoritat judicial, així com personal d’Adif. Prop de la una del migdia es va procedir a l’aixecament del cadàver. Durant les tasques d’inspecció, es va prohibir el pas de vianants a ambdós costats del pas a nivell i va quedar tallada la circulació de trens, en ambdós sentits de la marxa, entre Tortosa i Tarragona. El tall també va afectar les línies R2 i R4 Sant Vicenç de Calders i Barcelona, segons va informar Protecció Civil.

Per quarta vegada, en mig any, les vies del tren a l'alçada de l'estació han estat testimonis d'una mort tràgica. Les tres morts anteriors van tenir lloc els dies 4 i 27 de febrer i el 23 de març.

Fins a l'estació s'hi van desplaçar diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, l'autoritat judicial i personal d'Adif

Comenta aquest article