Esports

Cambrils acull la 8a edició de la convenció internacional de fitness amb més d'un centenar de participants

Per Berta Ruiz

Imatge d'una de les classes impartides al passeig de les Palmeres, dissabte al matí

La setmana passada, entre els dies 15 i 20 de juliol, va tenir lloc la 8a edició del Fitness Cambri International Convention, organitzada per Eurowellness Academy amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament. El dilluns 15 de juliol a la nit va fer-se la festa de benvinguda a la 3a edició del Dance Camp. Al llarg dels matins de dimarts, dimecres i dijous es van anar succeint les masterclass de jazz, latino, house, zumba i ragga, entre d’altres estils, repartides en diferents zones.

Convenció internacional

Per altra banda, durant divendres i dissabte –en horari de matí i tarda– va tenir lloc la convenció internacional Fitness Cambri’13. Novament, els participants van poder gaudir de nombroses classes de dance, latino, house, step, jazz, funcional, box, pilates, a càrrec d’un grup de professors internacionals arribats de diferents països com França, Suïssa, Regne Unit, Itàlia, Estats Units i d’arreu de l’Estat espanyol. Per tancar la setmana d’activitats, dissabte a la nit tenia lloc la Festa del Blanc, on tots els participants van poder gaudir d’una vetllada amb música de Payer Five Dj, al passeig de les Palmeres.

Raúl Cacho, responsable d’Eurowellness Academy, feia una valoració molt positiva a Revista Cambrils Diari Digital. “Ha anat tot molt bé, hem mantingut el nombre d’inscrits de l’any passat, entre uns 100 i 120 participants. Tot ha estat molt divertit, les classes han anat molt bé i ha vingut gent de molts països, tant professors com participants. Per tant, la valoració és molt positiva”.

Comenta aquest article