Esports

Rubén Martínez, capità del sènior del CB Cambrils, penja les botes després de 19 anys jugant a bàsquet

Per Cristina Sierra

Un dels darrers partits de Rubén Martínez defensant la samarreta del CB Cambrils

Després de 19 anys jugant a bàsquet, el jugador del sènior A del CB Cambrils –Rubén Martínez– ha decidit penjar les botes. El cambrilenc feia 10 anys que jugava al primer equip del club i, des de feia quatre, n'era el capità. Segons ha explicat Martínez, de 27 anys, a Revista Cambrils Diari Digital, el factor temps ha influït en aquesta decisió, ja que era difícil compaginar la feina amb els horaris dels entrenaments i els partits. "Principalment, el motiu és la feina", ha apuntat.

Aquesta temporada passada, una part de la plantilla del primer equip del CB Cambrils va plegar per temes laborals i Martínez feia temps que es plantejava la retirada però va decidir acabar la temporada en la què han aconseguit la permanència a la Segona Catalana. "És una llàstima però s'han de prendre decisions. Crec que ja he fet tot el que havia de fer", ha afirmat.

Continuarà vinculat al club

Amb només vuit anys, Martínez va començar a jugar a bàsquet al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i, uns anys més tard, va arribar a l'equip júnior del club cambrilenc. Tal com ha apuntat, la idea és continuar vinculat al CB Cambrils i, la propera temporada, entrenarà un dels equips del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. "Són dos entrenaments a la setmana i els partits es juguen els dissabtes. M'ho puc compaginar millor", ha explicat.

L'ex capità del sènior A ha mostrat el seu agraïment al club que l'ha vist créixer i realitzar-se com a jugador de bàsquet amb un missatge de comiat a la pàgina de Facebook del CB Cambrils. En aquest comunicat, el cambrilenc agraeix a la junta del club el tracte rebut durant aquests 19 anys i demana als jugadors del primer equip que s'esforcin i valorin la samarreta que defensaran la propera temporada.

Comenta aquest article