Esports

Dues medalles d'or i una de bronze per a la representació cambrilenca al campionat d'Espanya màster d'atletisme

Per Redacció

Cristina Mur en un moment de la competició de salt d'alçada

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Vitòria, el campionat d'Espanya màster individual a l’aire lliure. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per dos atletes: la Cristina Mur i Pere Ferrando. L’actuació conjunta es pot qualificar d'històrica, assolint entre ambdós tres medalles, dues d’or i una de bronze. El màxim de medalles assolides en campionats d'aquestes característiques havia estat d'una.

En aquesta edició va tenir una destacada actuació l'atleta local Cristina Mur, assolint el títol de campiona estatal a les proves de salt de llargada i salt d'alçada. Totes dues proves van ser molt disputades, havent de lluitar per la victòria amb atletes amb més anys d'experiència. Tot i tractar-se del primer any com a atleta, la Cristina va poder suplir la inexperiència amb les seves grans qualitats físiques.

Els seus resultats van ser els següents:
- Cristina Mur : 1a al salt d’alçada: 1,41 metres
                                1a al salt de llargada: 4,45 metres

Amb aquests registres, Mur batia el rècord de Cambrils i rècord territorial al salt d'alçada.
Per la seva banda, Pere Ferrando prenia part en quatre proves, que servien de preparació per a la decatló que ha de disputar als World Master Championships a començaments d'agost.
La participació més destacada va ser a la prova de salt d'alçada, on va assolir la medalla de bronze. Tanmateix, a les proves de llançament de disc i 100 metres llisos millorava la seva marca personal i batia el rècord de Cambrils. Al salt de llargada igualava el rècord de Cambrils que també té ell mateix.

Els seus resultats van ser els següents:
- Pere Ferrando: 3r al salt d’alçada: 1,32 metres
                                  5è al salt de llargada: 4,18 metres
                                  7è al llançament de disc: 33,14 metres
                                  semifinalista als 100 metres llisos: 14”36

Pere Ferrando durant la prova de salt d'alçada

Comenta aquest article