Esports

Vuit podis per als patinadors cambrilencs al segon Trofeu d'iniciació de patinatge artístic

Per Redacció

D'esquerra a dreta: Cristina Lahera, Laia Gavaldà, Sheila Hurtado, Silvia Lahera, Núria Cardona, José Luis Montull, Carla Herrera, Núria Besiròvic, Maria Rius, i Judith Vicente (entrendora); darrere, Anca Lavinia i Sara Montull i davant, Vània Hurtado i Elsa Besiròvic

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc a les instal·lacions esportives del Reus Ploms, el 2n Trofeu d’Iniciació de patinatge artístic de la temporada 2013. Hi van participar prop de 230 patinadors de diferents clubs de la demarcació de Tarragona, una vintena dels quals eren del CP Cambrils. D'entre aquests, cal destacar que Núria Cardona i José Luis Montull van obtenir el diploma de certificat, per tant, ara poden passar a competir a les competicions de patinatge federat, a la categoria aleví que és la que els hi correspon per edat. D'aquesta manera, el CP Cambrils ja compta amb cinc patinadors en la categoria aleví.

Per altra banda, les classificacions de la resta de patinadors cambrilencs van ser molt bones, ja que van aconseguir un total de vuit podis. Les classificacions van quedar de la següent manera:
- Nivell C (0-7 anys): Laia Torres 4a i Paula Martínez 5a
- Nivell B (8-9 anys): Teodora Busdugan 9a
- Nivell B (9-10 anys): Vània Hurtado 10a, Blanca Pérez 16a i Carla E. Bazagoitia 18a
- Nivell B (12-13 anys): Paloma López 6a
- Nivell B (+14 anys): Anca Lavinia 2a i Sara Montull 3a
- Nivell A (0-9 anys): Núria Besiròvic 3a, Maria Rius 5a i Sofia Caballero 11a
- Nivell A (12-13 anys): Josep Franqueza 6è
- Nivell A (+14 anys): Coia Moreno 3a, Cristina Lahera 7a i Nerea Caja 18a

Per últim, en la categoria certificat de 0-9 anys, Carla Herrera va obtenir la 1a posició i Sílvia Lahera la 2a; i en 10-11 anys Núria Cardona va quedar la 2a i José Luis Montull el 3r, obtenint a més tots dos el diploma de certificat.

Patinadors que van obtenir el diploma de certificat: Núria Cardona i José Luis Montull

D'esquerra a dreta: Laia Torres, Paula Martínez, Teodora Busdugan i Laura Martínez amb l'entrenadora Judith Vicente

Comenta aquest article