Esports

Set podis per als Vogadors de Cambrils a la segona regata de la XI Lliga Catalana de Llagut

Per Redacció

Imatge d'una de les regates disputades en aigües de Lloret de Mar

El passat diumenge, 14 de juliol, els Vogadors de Cambrils van participar a la segona regata de la XI Lliga Catalana de Llagut a la platja de Sa Caleta, a Lloret de Mar. La jornada va iniciar-se amb unes condicions òptimes per al rem i cap al migdia es a començar a aixecar una mica de vent de llevant, complicant bastant les alineacions de sortida de les diferents regates. Els Vent d’Estrop van participar amb nou tripulacions, sent, novament, el club català que més remers presenta a les regates.
Com és habitual, a primera hora les tripulacions van participar en les mànegues classificatòries en una prova contra-rellotge que dóna lloc a les diferents finals que es disputen a partir de mig matí.

Victòria en sènior femení

En la categoria sènior femení, després de fer el 2n millor temps a la mànega classificatòria, un cop a la final es van imposar a CR Xon’s Empuriabrava en una final d’infart on tot es va decidir en els darrers 50 metres amb un bon canvi de ritme. Per la seva part, a la categoria sènior masculí, es van presentar dues tripulacions. Cambrils B va fer la darrera posició a la classificatòria cosa que no els va permetre entrar a la final C i en canvi, Cambrils A, va fer el segon millor temps però a la final va cedir una posició entrant en la tercera posició, per darrere de CRem Badalona i AE Xino-Xano Deltebre.

Segona posició a les tripulacions veteranes

La tripulació veterà masculí, va aconseguir la segona posició a la final A, per darrere de CNatació Badalona i superant a CR Arenys i CN Amposta, després d’haver-se classificat en segona posició a la prova contrarellotge. Les veteranes, després de marcar el millor registre a la crono, van ser superades a la final també CNatació Badalona i van entrar per davant de AVBM Torredembarra i Capgrossos de Mataró

La canalla, en posicions de podi

Les xiquetes juvenils, van aconseguir la segona posició per darrere de CR Santa Cristina, aconseguint millorar una posició en relació amb la prova classificatòria del matí. Els juvenils no van tenir molt bon dia ja que a la contrarellotge van fer la 4a posició i un cop a la final, no van poder millorar aquest registre.

A la categoria cadet femení, les cambrilenques van fer la tercera posició en una final molt ajustada lluitat frec a frec amb C Rem Santa Cristina per la segona posició que es van endur les lloretenques. Finalment, els més petits, a la categoria infantil, van aconseguir una meritòria segona posició per darrere de CN Flix i superant a CN Móra d’Ebre i CR Pescadors.

La propera regata de la Lliga es disputarà a Sant Pere Pescador (el Baix Empordà) el proper 28 de juliol, en la que serà la primera de les dues regates que es faran en riu abans de l’aturada de la competició de tres setmanes durant l’agost.

Comenta aquest article