El nedador Pablo Gil del Cambrils Club Natació competeix al campionat d'Espanya aleví

El nedador cambrilenc Pablo Gil durant la seva prova

Entre els dies 12 i 14 de juliol, es va disputar a Manresa, el campionat d'Espanya aleví de natació en una piscina de 50 metres. En representació del Cambrils Club Natació hi va participar Pablo Gil Fonz –nascut l'any 1999– que va competir en la prova dels 200 metres esquena masculí, on va classificar-se en la posició 38. Aquesta prova va disputar-se el divendres 12 de juliol. El cambrilenc va assolir un registre de 2'31"23 a la fase preliminar, passant per 1'13"93 als primers 100 metres. Cal dir que la classificació és per edats i les preliminars es disputaven al matí mentre que les finals tenien lloc a la tarda. L'entrenador local que va acompanyar-lo durant la competició va ser Manel Zúñiga.