Esports

Una vuitantena de palistes participen en la cinquena edició de l'Open de tennis taula Ciutat de Cambrils

Per Berta Ruiz

Imatge d'un dels partits disputats durant el torneig, el passat dissabte

Una vuitantena de palistes van participar, aquest passat dissabte al matí, en la cinquena edició de l’Open de tennis taula Ciutat de Cambrils, organitzat pel Club Tennis Taula Cambrils. Durant tot el matí, el Palau Municipal d’Esports va acollir aquest torneig, que va
reunir jugadors arribats de diferents punts de la demarcació tarragonina i barcelonina, d’Andorra, del País Valencià i d’alguns punts de França.

Fins al migdia es van anar disputant els diferents partits en cadascuna de les categories de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i sènior no federats, així com a persones amb discapacitat física i veterans. El president del CTT Cambrils –Miguel Ángel González– valorava molt positivament l’acollida d’aquest torneig, tant pel que fa al nombre de participants com per la qualitat dels partits disputats. També va destacar la gran afluència de xiquets cambrilencs, interessats en aquest esport, arran del treball de difusió que s’està fent des del club a les diferents escoles cambrilenques. 

Les classificacions per equips

Pel que fa a les classificacions en la categoria absoluta, els tres primers llocs per equips van ser per Andorra, Les Borges Blanques i Andorra. En l’apartat sènior, el podi va ser per a Benicarló, Andorra i Benicarló; en la categoria infantil, les tres primeres posicions van ser per a Reus, Sallent i Cambrils; mentre que en les categories benjamí i prebenjamí, els podis van ser ocupats per palistes locals.

Per altra banda, cal destacar el club cambrilenc posarà en marxa una nova edició del seu campus d’estiu de tennis taula, que durant la segona quinzena del mes de juliol i durant tot el mes d’agost estarà obert a jugadors de totes les edats. El proper mes d’agost també està previst l’organització d’un nou torneig amistós.

Comenta aquest article