Esports

Desena posició per al cambrilenc Edgar Curto al campionat d'Espanya de ciclisme de carretera infantil

Per Redacció

Egdar Curto, al centre de la imatge, en plena competició

El passat cap de setmana, es va disputar el campionat d’Espanya de ciclisme de carretera infantil i cadet a la ciutat de Lleó. Hi van participar un total de 16 seleccions autonòmiques. El cambrilenc Edgar Curto va ser un dels representants de la selecció catalana, en la categoria infantil.

En la categoria on hi competia Curto, els corredors van haver de fer tres voltes a un circuit molt dur de 6 quilòmetres, amb contínues rampes i rotondes i una temperatura de 38º. En el transcurs de la segona volta, es van succeir els atacs més forts i, fruit d’això, un grup de 14 corredors –entre ells s’hi trobava el cambrilenc– va marxar escapat. Aquest primer grup va ser seguit d’un altre, amb una quinzena de ciclistes. Per darrere d’altres grups van quedar més distanciats. En la darrera volta, Curto estava situat en la quarta posició, preparat per a disputar l’esprint, però es va produir una caiguda davant seu i per esquivar-la, va haver de pujar a una rotonda. Aquest fet li va fer perdre temps i va quedar en la última posició del grup davanter, creuant la línia de meta en la desena posició, amb el mateix temps que el corredors que es va proclamar campió d’Espanya.

Malgrat tot, va ser un bon resultat tenint en compte que hi participaven els millors corredors de cada comunitat autònoma. A nivell de seleccions, Catalunya es va classificar en quarta posició, degut a la mala sort d’un dels components que durant el campionat va caure i es va haver de retirar per fractura del canell.

Imatge del pilot de ciclistes participants al campionat

Comenta aquest article