Esports

La patinadora Sheila Hurtado es proclama campiona provincial de patinatge artístic infantil

Per Redacció

Imatge de grup del CP Cambrils. D'esquerra a dreta: Vània Hurtado, Martí, Judit Vicente (entrenadora), Sheila Hurtado, Núria Ramiro (entrenadora), Itziar Rofes, Maria Carbó, Mireia Guinjoan (entrenadora), Laia Gavaldà i Núria Cardona

Amposta va acollir, el passat cap de setmana del 29 i 30 de juny, el campionat territorial de patinatge artístic en les categories benjamí, aleví i infantil, en la modalitat de lliure masculí/femení i figures obligatòries. En aquest campionat van participar una quarantena de patinadors i patinadores procedents de tots els clubs la demarcació de Tarragona.

Del Club Patí Cambrils hi van prendre part Laia Gavaldà, Itziar Rofes i Maria Carbó en la categoria aleví, i Sheila Hurtado en la categoria infantil. Durant tot el matí de dissabte, es van fer els entrenaments oficials de les diferents categories i a les 16 hores de la tarda s’iniciava el campionat. En l’execució del disc curt, Laia Gavaldà va obtenir la 4a posició, Itziar Rofes obtenia la 6a posició i Maria Carbó obtenia la 9a posició. Mentre que en la categoria infantil, Sheila Hurtado obtenia la 3a posició. El matí de diumenge, en l’execució del disc llarg, Laia Gavaldà i Itziar Rofes obtenien la 4a i la 7a posició, respectivament, posició que els hi donava l’oportunitat de poder participar al campionat de Catalunya. Per la seva part, Maria Carbó obtenia l'11a posició final. Sheila Hurtado, després d’una bona execució del disc llarg, va poder remuntar dues posicions més i va obtenir la primera plaça final i va proclamar-se campiona provincial en la seva categoria. Molt bons resultats tenint en compte l’alt nivell que hi ha de patinatge a casa nostra, ja que per a poder participar en un campionat territorial s’han de superar una sèrie de proves de nivell i obtenir el corresponent certificat per poder competir en categories.

D’aquesta manera, Laia Gavaldà i Itziar Rofes participaran al campionat de Catalunya aleví que tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre a Mataró (Barcelona), mentre que Sheila Hurtado competirà, per tercer any consecutiu, a un campionat de Catalunya que se celebrarà els dies 20 i 21 de juliol a la Bordeta (Lleida).

Des del Club Patí Cambrils volen felicitar totes les patinadores i entrenadores locals, ja que cada vegada assoleixen un millor nivell de patinatge i el club cambrilenc està present tant a campionats de Catalunya com d'Espanya.

Comenta aquest article