Esports

El futbolista cambrilenc Joan Oriol fitxa pel CA Osasuna de Pamplona

Per Redacció

El cambrilenc en la seva presentació oficial amb el club, acompanyat del directiu de l'Osasuna Txuma Peralta

El futbolista cambrilenc Joan Oriol ha fitxat pel CA Osasuna de Pamplona, procedent del Vila-real CF. Aquest passat dilluns, 1 de juliol a la tarda, Oriol passava el reconeixement mèdic a la clínica Sant Miquel de la capital navarresa i, l'endemà, signava el contracte a les oficines del club per a les tres properes temporades. Posteriorment, el futbolista cambrilenc era presentat en roda de premsa, davant dels mitjans de comunicació, acompanyat del director esportiu del club, Ángel Martín i el directiu Txuma Peralta. Acte seguit, Oriol es va vestir de curt amb la seva nova samarreta i va presentar-se davant de l'afició de l'Osasuna, a l'estadi de 'El Sadar' on, la propera temporada jugarà amb el seu nou equip a la Primera Divisió.

Trajectòria futbolística

Entre els anys 2010 i 2013, Joan Oriol ha militat a les files del Vila-reial CF, equip amb el que va debutar a la Primera Divisió –el novembre de 2010– i també va disputar la Champions League i l'Europa League (UEFA) amb l'equip castellonenc. Aquesta passada temporada, després del descens de categoria, l'equip va competir a la 2a Divisió A, aconseguint, novament, l'ascens a Primera Divisió per a la propera temporada 2013-2014. Anteriorment, Joan Oriol havia jugat durant dos anys amb l'equip filial del Vila-real, tant a la 2a Divisió A com a la 2a Divisió B. Els altres equips pels quals va passar el cambrilenc van ser el Gavà (temporada 2007-2008) a la 2a Divisió B; el Reus Deportiu (temporada 2006-2007) a la 3a Divisió i la Pobla de Mafumet (temporada 2005-2006) a la Primera Catalana. La seva etapa formativa i de tecnificació la va realitzar, entre els anys 1993 i 2005, a l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils.

Edu Oriol, una temporada més al Saragossa

Per altra banda, l'Edu Oriol seguirà un any més a les files del Saragossa, ja que li queda un any més de contracte. Amb el descens de categoria de l'equip, la intenció del cambrilenc és lluitar aquesta temporada a la 2a Divisió per assolir l'ascens a la 1a Divisió. Aquest proper dilluns, 8 de juliol, l'equip saragossà iniciarà la pretemporada. Aquesta setmana, Edu Oriol s'està recuperant d'una pubàlgia que va patir tot just acabar la passada temporada.

Joan Oriol, vestit amb la seva nova samarreta, a l'estadi de El Sadar

Comenta aquest article