Esports

Els Vogadors Vent d'Estrop enceten la XI Lliga Catalana de Llaguts amb dues victòries i sis segones posicions

Per Redacció

Membres dels Vogadors Vent d'Estrop de Cambrils, a Torredembarra

El passat diumenge es va iniciar la XI Lliga Catalana de Llagut a Torredembarra (Tarragonès). Aquest campionat consta de sis proves que s’organitzen arreu del Principat tant en mar com en riu, i finalitza a mitjans de setembre. Diumenge es va aixecar el dia amb una mica de vent i la mar moguda però no impedia la pràctica del rem i el camp de regates es va mantenir en òptimes condicions durant tota la jornada. Els Vent d’Estrop es van presentar en vuit categories, sent el club que més tripulacions presentava a la regata. Com és habitual, a primera hora les tripulacions participen en les mànegues classificatòries en una prova contra-rellotge que dóna lloc a les diferents finals que es disputen a partir de mig matí.

Victòries en veterà masculí i en juvenil femení

En categoria veterà masculí, després de fer el 4t millor temps a la mànega classificatòria, es van imposar amb claredat a la final per davant de CR Arenys, CNatació Badalona i CN Amposta. Per la seva part, les juvenils, en final directa, van guanyar la regata per davant de CRem Badalona, CN Móra d’Ebre i CR Santa Cristina.

Segona posició a la resta de categories

El sènior masculí, després d’haver fet el segon millor temps a la cronometrada, va disputar una final frec a frec a CRem Badalona, en la que els badalonins es van imposar en els darrers metres. La tercera i quarta plaça les van ocupar CR Santa Cristina i CE Xino-Xano Deltebre. Per la seva part, les sèniors femení, van aconseguir la segona posició a la final, sent superades per CR Xon’s Empuriabrava i per davant de CN Bétulo i CR Capgrossos de Mataró, després d’haver-se classificat a la crono en 2a posició.
En categoria veterà femení, les cambrilenques, després de fer la segona posició a la mànega classificatòria, un cop a la final, van perdre un lloc per molt poc, fent la tercera posició per darrere de AVBM Torredembarra i CNatació Badalona.

Bons resultats en les categories inferiors

I a les categories inferiors es van repetir els bons resultats: els juvenils cambrilencs van assolir un meritori segon lloc per davant de CNatació Badalona i CR Santa Cristina, essent només superats per CRem Badalona. A la categoria cadet femení, també cal destacar la segona posició aconseguida a la final per davant de CR Santa Cristina i CR Pescadors, després d’haver aconseguit també la segona posició a la mànega classificatòria.

Finalment, els més petits, la tripulació infantil va assolir un bon resultat, superant al CN Flix i fent-se amb la segona posició.
La propera regata de la Lliga es disputarà a Sa Caleta, a Lloret de Mar (La Selva) el proper 14 de juliol, i en la que els Vogadors de Cambrils miraran de confirmar la línia de bons resultats encetada a Torredembarra.

Comenta aquest article