Noelia Garcia obté l'argent i Patricia Prieto el bronze als campionats de Catalunya d'estiu de natació

Foto dels nedadors del Cambrils CN amb el seu tècnic Manel Zúñiga, a Barcelona

Nedadors del Cambrils Club Natació –acompanyats del tècnic local Manel Zúñiga– van participar, del 27 al 30 de juny, al campionat de Catalunya infantil i júnior d’estiu. La competició va tenir lloc a la piscina Nova Escullera del CN Barcelona.
En la primera jornada, la de dijous, Isaac Muras va quedar 9è a la final dels 100 metres lliures; Pablo Gil va ser 8è als 200 metres esquena i Yeray Agúndez 8è a la prova preliminar dels 200 metres esquena i Noelia Garcia va ser 2a (argent categoria júnior) als 200 metres papallona. En la jornada de divendres dia 28 de juny, Patrícia Prieto va quedar en la 8a posició de la prova dels 50 metres lliures; Isaac Muras va ser 7è als 100 metres papallona. En la tercera jornada de competició, a la prova dels 100 metres papallona femení, Clàudia Anglès va ser 6a, Patricia Prieto va quedar 4a i Noelia Garcia va quedar cinquena; en els 100 metres esquena, Pablo Gil va ser 8è i Yeray Agúndez el 10è. Finalment, en la quarta jornada del campionat, el resultat més destacat va ser el de Patricia Prieto als 100 metres lliures, on va ser 3a.